040-48 11 93 info@fonstergarden.se

Fönster & Fönsterbyte lund

PVC Fönster | TRÄ- ALUMINIUM FÖNSTER | TAKFÖNSTER | YTTERDÖRRAR

Utförande av fönsterbyte

Boka tid för fönsterbyte i Lund

– Över 20 års erfarenhet av
glasklara resultat

Precis som överallt annars behöver även Lund några nya fönster och dörrar! Att byta är ett nödvändigt ont förr eller senare. Fönsterbyte kräver en hel del fysiskt arbete och en teknik som kräver erfarenhet. Hos oss på Fönstergården Idealfönster AB har vi båda delarna och gör gärna jobbet åt er även i Lund!

Vi vill ge möjligheten till ett kostnadsfritt hembesök i Lund för konsultation av fönster och dörrar och göra livet glasklart för er! Gamla fönster är inte endast tråkiga att kolla på, utan kan även bli farligt och skadligt. Att tänka på vid val av fönsterbyte är att hitta det som passar just er och era förväntningar på färg, form, kvalitet och material vid fönsterbytet. 

 

 

Dags för ett fönsterbyte? – Vi är proffs på fönster i Lund!

Kostnadsfria hembesök

Går du i tankarna om ett fönsterbyte eller har en ny idé kring fönster och dörrar du inte vet om är möjlig?

Kontakta då oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vår erfarna personal tar fram en lösning anpassat efter dina önskemål.

Helhetslösningar

Vi på Fönstergården erbjuder helheltslösningar inom fönster och fönsterbyten till ett lågt pris.

Vi hjälper dig med allt från val av rätt fönstertyp, till att ta fram design och mått. Sedan monterar vi självklart upp det åt dig!

Egna montörer

Vill du bara beställa fönster och utföra fönsterbytet själv, eller vill du ha hjälp hela vägen med montering? 

Önskas montering har vi egna montörer på så sätt kan vi erbjuda hela konceptet där vi tar hand om allt.

Utställningshall

Vi är mycket stolta över vår utställningshall där du kan få inspiration inför ditt fönsterbyte i Lund.

Här visar vi upp en rad olika fönstertyper och hjälper er att välja rätt val för just ert hem! Tryck här för att komma till utställningshallen

Pålitligt och prisvärt fönsterbyte i Lund

Hur vet ni att ni får det det bästa fönsterbyte i Lund till bästa priset? Det vet vi!

Ni kontaktar oss på Fönstergården Idealfönster AB och berättar vart och när ni vill ha ert fönsterbyte i Lund och vi ordnar resten! Att välja rätt är en konst som kan kännas omöjlig att få rätt på – vi hjälper er!

Med vår erfarenhet och expertis så hjälper vi er att välja rätt fönstertyp, mått, färg, material och mycket mer. Självklart tänker vi på Fönstergården Idealfönster AB på både miljön och kostnad och har den utbildning som krävs för att kunna möta dessa förväntningarna. Vi hjälper er oavsett vart i Lund ni än befinner er, boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Så vad erbjuder vi?

Fönsterbyte av högsta kvalité kan fås genom att använda PVC-Fönster, Trä-och aluminiumfönster, Träfönster, Takfönster, Vik/skjutpartier och Ytterdörrar – Allt detta går dessutom att beställa tillsammans med montering. Oavsett vad ni vill ha för fönsterbyte så erbjuder vi på Fönstergården lösningen till det. 

Man som utför fönsterbyte

Tre anledningar att byta fönster 

Är dina fönster dragiga? Måste man stötta upp dem med en pinne för att få igång luftcirkulationen? Om så är fallet kan det vara dags att överväga att byta ut dem. Nya fönster kan göra underverk för ett hem, både vad gäller estetik och funktion.

Här är tre anledningar till att du bör byta ut dina fönster i år:

 

1. moderna fönster ger förbättrad energieffektivit

En av de största anledningarna till att byta ut dina fönster är för den förbättrade energieffektiviteten de ger. Äldre fönster är ofta enkelglasade och saknar ordentlig isolering, vilket gör att de släpper ut värme på vintern och sval luft på sommaren.

2. Fönsterbyte ökar bostadens värde

Att byta dina fönstren är också ett bra sätt att öka värdet på ditt hem. Det ökar kvalitetskänslan på bostaden och säkerställer att inget större underhåll behöver göras på dina fönster närmaste åren.

3. Nya fönster kräver mindre underhåll

Äldre fönster kräver ofta mycket underhåll, från målning och betsning till ständig justering på grund av skevhet eller andra skador. Nya fönster är däremot mycket lättare att sköta. Många moderna fönstermaterial är utformade för att motstå blekning, flisning och skalning, så allt du behöver göra är att torka dem snabbt då och då för att hålla dem som nya.

Fönstergården Idealfönster AB

Adress
Västra Vemmenhög 719
274 93 Skurup

Telefon
040-48 11 93
0411-53 22 80

E-post
info@fonstergarden.se

Utställningshallen

Månd-Fred: 8.00-15.30
Lördagar: 9.00-13.00
Söndagar: Stängt

Adress
Västra Vemmenhög 719
274 93 Skurup

Sponsrar polisidrotten i Skåne!

Copyright © 2024 Fönstergården Idealfönster AB. En hemsida av Capace Media.